Om maria

Efter många år som förmedlare av frilansare och rekryterare inom marknad och kommunikation har jag tagit beslutet att det är dags att hitta nya former och samarbeten och därför har jag nu avslutat Sveriges Frilansare som jag har drivit sedan 2011.

Slutför mina pågående projekt och kommer att använda sommaren 2018 till att planera inför hösten. Målet är att det ska bli något liknande det jag gör nu – fast inte solo. Men inget är spikat än, så det blir en spännande tid.

Tanken med den här bloggen är posta inlägg som kan vara bra för dig som ska börja frilansa eller redan frilansar. Därför repostar jag inlägg i urval från Sveriges Frilansares blogg. Kommer också att skriva en del om rekrytering och reflektioner gällande arbetsmarknaden inom kommunikation framöver. 

Arbetar ständigt med att utöka mitt nätverk. Frilansar du eller söker nytt fast inom kommunikationsbranschen adda mig på LinkedIn, ring eller maila.

Vill även komma i kontakt med personer, företag eller organisationer som är på väg att starta någon form av frilansförmedling och som liksom jag vill arbeta utefter en modell som gagnar alla inblandade. Kanske kan vi hitta någon form av samarbete.

Har du inte koll på mig, gå gärna in och titta på min LinkedIn-profil.

Med vänliga hälsningar

Maria

Bilderna i bloggen är fria bilder eller tagna av mig om inget annat anges.

Kommentarerna är stängda.