Om maria

Efter många år som förmedlare av frilansare och rekryterare inom marknad och kommunikation har jag tagit beslutet att det är dags att hitta nya former och samarbeten och därför har jag nu avslutat Sveriges Frilansare som jag har drivit sedan 2011.

Mitt mål är att fortsätta att arbeta med frilansförmedling och rekrytering – fast inte solo. Söker efter samarbete med ett företag (befintligt eller i uppstart) som vill och vågar förändring i branschen. Jag gillar inte det traditonella provisonspåslagen och är helt övertygad om att det är dags för förändring och nya fräscha arbetssätt.

Under tiden arbetar jag med förmedling av frilansare och rekrytering som tidigare i egen regi, men i mitt eget namn.

Som kund betalar du ett engångsbelopp för mitt arbete, vare sig det är frågan om förmedling eller rekrytering. Som förmedlad frilansare förhandlar du arvode och skriver avtal direkt, utan min inblandning.

Bloggen

Tanken med den här bloggen är posta inlägg som kan vara bra för dig som ska börja frilansa eller redan frilansar. Därför repostar jag inlägg i urval från Sveriges Frilansares blogg, men skriver också en del om rekrytering och reflektioner gällande arbetsmarknaden inom kommunikation. 

Arbetar ständigt med att utöka mitt nätverk. Frilansar du eller söker nytt fast inom kommunikationsbranschen adda mig på LinkedIn, ring eller maila.

Har du inte koll på mig, gå gärna in och titta på min LinkedIn-profil.

Med vänliga hälsningar

Maria

Bilderna i bloggen är fria bilder eller tagna av mig om inget annat anges.

Kommentarerna är stängda.