Funderar du på att bli en digital nomad?

I Stockholm är det grått och trist och det är inte så konstigt att man längtar bort till ljuset, solen och värmen. Ett sätt att ”slippa” Sverige är att bli en digital nomad. 

Digitaliseringen ger oss möjligheter att nå ett friare arbetsliv. När världen blir allt mer uppkopplad blir även vi det och vi kan ta med vår dator och mobil och sköta våra arbetsuppgifter från i princip vilken plats som helst i världen.

Då och då att jag får frågan om jag vet någon community eller mötesplats för digitala nomader och då tipsar jag vidare till Svenska Nomader. Har följt dem länge. (Slukar deras inspirerande nomadporträtt.) För övrigt en mycket bra och inspirerande sida för dig som är eller funderar på att bli digital nomad. 

För ett tag sedan fick jag ett mail från Maria Selting, på WiFi Tibe som är ett globalt co-living community för digitala nomader. Hon bad mig att tipsa om deras coaching-paket (i samarbete med Svenska Nomader) som ska hjälpa frilansare att komma igång med sitt nya liv som nomad. 

Så är du sugen men inte vet hur du ska komma igång, kan WiFi Tribe kanske vara intressant.

Fakta om WiFi Tibes coaching-paket:
I samarbete med Svenska Nomader ges en aspirerande digital nomad ett unikt coaching-paket med Diego Bejarano Gerke och Yasmine Åkermark från Svenska Nomader för att komma igång.

Exempel på frågor skulle kunna täckas under coachning-sessionerna är: 
– Så kan du skapa dig ett platsoberoende företag
– Så skalar du ditt frilansföretag
– Så kommer du igång som svensk digital nomad

Mer info och hur du ansöker hittar du på WiFi Tribe.

Maria Runelund Skriven av:

Förmedlar frilansare och rekryterar inom marknad och kommunikation.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *