Om maria

Hjälper företag att komma i kontakt med frilansande konsulter och kandidater för anställning inom kommunikation. Är stöd och bollplank gällande kompetens- och personalfrågor (ej juridik) inför t.ex. uppstart eller omorganisation.

Som kund betalar du ett engångsbelopp för mitt arbete, vare sig det är frågan om förmedling eller rekrytering. Som förmedlad frilansare förhandlar du arvode och skriver avtal direkt med uppdragsgivaren, utan min inblandning.

Söker även efter samarbete med ett företag inom HR/rekrytering/förmedling som vill och vågar förändring i branschen. Det har hänt så mycket på arbetsmarknaden under de sista åren och det vore så spännande att få finnas i ett sammanhang där man är lite mer följsam och lyhörd inför nutid och framtid.

Bloggen

Tanken med den här bloggen är posta inlägg som kan vara bra för dig som ska börja frilansa eller redan frilansar. Därför repostar jag inlägg i urval från Sveriges Frilansares blogg, men skriver också en del om rekrytering och reflektioner gällande arbetsmarknaden. 

Arbetar ständigt med att utöka mitt nätverk. Frilansar du eller söker nytt fast inom kommunikationsbranschen adda mig på LinkedIn, ring eller maila.

Har du inte koll på mig, gå gärna in och titta på min LinkedIn-profil.

Med vänliga hälsningar

Maria

Bilderna i bloggen är fria bilder eller tagna av mig om inget annat anges.

Kommentarer är stängda.