Om maria

Efter många år som förmedlare av frilansare och rekryterare inom marknad och kommunikation har jag tagit beslutet att det är dags att hitta nya former och samarbeten och därför har jag avslutat Sveriges Frilansare som jag har drivit sedan 2011.

Mitt mål är att fortsätta att arbeta med frilansförmedling och rekrytering – fast inte solo. Söker efter samarbete med ett företag (befintligt eller i uppstart) som vill och vågar förändring i branschen. Det har hänt så mycket på arbetsmarknaden under de sista åren och det vore så spännande att få finnas i ett sammanhang där man är lite mer följsam och lyhörd inför nutid och framtid.

Under tiden arbetar jag med förmedling av frilansare, rekrytering och rådgivning som tidigare, men i mitt eget namn.

Som kund betalar du ett engångsbelopp för mitt arbete, vare sig det är frågan om förmedling eller rekrytering. Som förmedlad frilansare förhandlar du arvode och skriver avtal direkt med uppdragsgivaren, utan min inblandning.

Bloggen

Tanken med den här bloggen är posta inlägg som kan vara bra för dig som ska börja frilansa eller redan frilansar. Därför repostar jag inlägg i urval från Sveriges Frilansares blogg, men skriver också en del om rekrytering och reflektioner gällande arbetsmarknaden. 

Arbetar ständigt med att utöka mitt nätverk. Frilansar du eller söker nytt fast inom kommunikationsbranschen adda mig på LinkedIn, ring eller maila.

Har du inte koll på mig, gå gärna in och titta på min LinkedIn-profil.

Med vänliga hälsningar

Maria

Bilderna i bloggen är fria bilder eller tagna av mig om inget annat anges.

Kommentarerna är stängda.