Snart slut på året och det är dags att summera

Året har minst sagt varit upp och ner för min del. Jobb blandat med sjukskrivningar. Om allt går som det ska är jag tillbaka till hundra procent i slutet av januari. 

Men jag har hunnit med en hel del under 2019 i alla fall. Förutom förmedling av frilansare och rekrytering har jag också arbetat med personalrelaterad rådgivning. Som oftast är det frågan om företag som växer och hur gör man då för att undvika växtvärk och vad är smartast – anställa eller ta in frilansare/konsulter. Jag upplever att många företag idag inom kommunikationsbranschen har ett större konsekvenstänk gällande personal – jämfört med tidigare. Så viktigt!

Rätt kompetens och människor som trivs är definitivt nyckeln till ett framgångsrikt företag. Lite klyschigt, men sant! 

Avslutningsvis önskar jag alla en God Jul och ett Gott Nytt år!

Maria

Maria Runelund Skriven av:

Förmedlar frilansare och rekryterar inom marknad och kommunikation.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *